ContactTT van de Ven
Hemelrijkstraat 17
5271 TX
st-Michielsgestel
info@tt-vandeven.nl

Telefoon:
+31 (0) 654 93 05 34

Btw nr.:
NL148527334.B01

KvK nr.:
17229486

Over TT van de Ven

Wie is de man achter TT van de Ven?


Koen van de Ven Koen van de Ven (1974) is de man achter Technisch Tekenburo van de Ven.

Na zon 10 jaar op engineeringafdelingen in de machinebouw werkzaam te zijn geweest, ben ik sinds juli 2008 een eigen onderneming gestart waarbij ik me richt op zowel 2D- als 3DCAD-werkzaamheden.

Na mijn opleiding werktuigbouwkunde aan de Hogeschool s-Hertogenbosch heb ik de nodige jaren ervaring opgedaan op de engineeringsafdelingen van bedrijven in de speciale machinebouw zoals Jentjens Machinetechniek te Veghel, Kranendonk Productieautomatisering te Tiel en Newton Technisch Bureau te Waalwijk.
Daarnaast ben ik 4 jaar werkzaam geweest als projectleider bij Brabant Alucast Products te Oss. Hier was ik mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gereedschappen en productieprocessen voor het spuitgieten van aluminium onderdelen.

In 2008 ben ik zoals gezegd gestart als zelfstandig ondernemer. Over de werkzaamheden die ik hierbij uitvoer is op deze website de nodige informatie te vinden.
Tot mijn klantenkring behoren zeer diverse bedrijven. Zo werk ik bijvoorbeeld voor metaalbewerkers, buizenpost leveranciers, engineeringbureaus en machinebouwers.
Het leuke aan het ondernemerschap vind ik de diversiteit in het werk en bij de opdrachtgevers. Hierdoor blijf je up-to-date wat betreft de techniek en kan op vele gebieden ervaring worden opgedaan die vervolgens weer op andere plekken gebruikt wordt.

Toekomstbeeld:
Het doel wat ik voor ogen heb is om de komende jaren mijn klantenkring verder uit te breiden waardoor er een goede, brede en diverse klantenkring ontstaat. Hierbij moet de kwaliteit van het geleverde werk op een hoog nivo blijven.