ContactTT van de Ven
Hemelrijkstraat 17
5271 TX
st-Michielsgestel
info@tt-vandeven.nl

Telefoon:
+31 (0) 654 93 05 34

Btw nr.:
NL148527334.B01

KvK nr.:
17229486

Portfolio

Recente projecten


Opdrachtgever: Brabant Engineering B.V.
Periode: 2017
Project: Upgrade van bestaande productiemachine in HV-omgeving.
Taken: Mechanisch (senior)engineer in het ontwikkel-team voor dit re-design. Een bestaande machine is opgeschaald om een groter product te kunnen verwerken. Het geheel bestond uit een HV-ruimte van 8mx4mx2m waarin het productieproces plaatsvindt. Hierbij was ik mede-verantwoordelijk voor enkele deel-ontwerpen van dit totale systeem.
Brabant Engineering B.V.

Opdrachtgever: Meco Equipment Engineers B.V.
Periode: 2017
Project: Re-design en upgrade het ontwerp van een oude productielijn voor het metaliseren (plating) van IC componenten mbv licht.
Taken: Mechanisch engineer in het ontwikkel-team voor dit re-design. Stukken van deze complexe lijn uitgewerkt tot een compleet productiepakket.
Meco Equipment Engineers B.V.

Opdrachtgever: van Wees Waalwijk
Periode: 2017
Project: Ontwerp van een machine voor het snijden van steenwol
Taak: (senior) Constructeur. Verantwoordelijk voor aanleveren van een basisontwerp van een machine voor het automatisch snijden van steenwol blokken tot kleine stukken.
van Wees Waalwijk.

Opdrachtgever: Ajilon Engineering
Periode: 2016
Project: Engineering van een assemblagelijn van e-sigaretten.
Taak: Als een van de hoofd engineers verantwoordelijke voor het ontwerp van een deel van deze grote productielijn. Het principe-ontwerp werd samen met de andere betrokken hoofd-engineers bepaald. Hieruit heb ik het detail ontwerp gemaakt wat vervolgens door tekenaars is uitgewerkt tot een compleet tekeningenpakket.
Ajilon Engineering Machinebouw

Opdrachtgever: Brabant Engineering B.V.
Periode: 2016
Project: Re-design van een machine voor de handling van wafers.
Taak: Mechanisch (senior)engineer voor dit re-design. Maken en uitwerken van ontwerpen en productie-gereed maken van het tekeningenpakket.

Opdrachtgever: Kaak-groep
Periode: 2015
Project: Nieuwe ontwikkeling voor het opbollen van deegstukken.
Taak: Mechanisch engineer voor dit re-design. Uitwerken van gekozen principes en productie-gereed maken van het tekeningenpakket. Doorvoeren van verbeteringen tijdens en na de eerste proto-type bouw.

In de periode tot 2015 heb ik verschillende projecten uitgevoerd voor o.a. KAAK-groep, Ajilon Engineering, BMO Automation, FMI Engineering, Meco Equipment, JTMS, Olijslagers Engineering en nog vele andere. Als u hier graag meer over wil weten dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.